Hartog en Bikker Den

Hartog en Bikker Den

Vanuit onze vestigingen in Vuren, Bergen op Zoom en Oss sturen wij dagelijks meer dan 170 vrachtauto's op weg van klant naar klant. Het werkgebied ligt hierbij vooral in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.

Voor een aantal van onze grote klanten zijn we direct betrokken bij alle logistieke aspecten. Onze dienstverlening voeren we ook uit op locatie bij deze klanten. We zijn hierdoor gespecialiseerd in de totale logistieke stromen. Maar ook de vervoersstromen van produkten zoals glasverpakkingen, karton, plastic kratten, plastic flessen, pallets en blikverpakkingen worden dagelijks door ons uitgevoerd.


Al onze medewerkers zijn zeer betrokken bij het complete proces van producent naar klant. Hierdoor zijn we in staat om flexibel en effectief, maar met behoud van kwaliteit, op een zo'n efficiënt mogelijke manier in te spelen op de vragen van onze klanten.

Volumetransport
Dagelijks rijden Den Hartog & Bikker B.V. en Bakker & Brouwer Int. Transport B.V. met ruim 170 moderne wagens door de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Transporten naar andere Europese landen hebben, door onze specialisatie in volumetransporten, een meer incidenteel karakter.


De transporten voor Den Hartog & Bikker B.V. worden gepland en gecoördineerd vanuit de thuisbasis in Vuren, centraal gelegen in Nederland en vestiging Oss. Voor Bakker & Brouwer wordt de planning vanuit Bergen op Zoom aangestuurd.Doordat er gebruik wordt gemaakt van moderne transport sofware zijn de planningen doorlopend met elkaar verbonden, waardoor optimale afstemming en flexibiliteit is gegarandeerd binnen ons totale wagenpark.

Om een goede indruk te krijgen van H&B Logistics gaan we even terug in de tijd. Het begon allemaal in 1931 toen de heren Den Hartog en Bikker – toen nog met paard en wagen – transportactiviteiten begonnen voor de glasfabriek in Leerdam. Het bedrijf groeide met de jaren en werd in 1997 overgenomen door het in 1933 opgestarte familiebedrijf Meeus. Mede dankzij de continue inventiviteit en de niet aflatende ambitie van de familie, groeide Meeus uit tot een concern van meerdere bedrijven dat behoort tot de top van de Nederlandse logistiek. H&B Logistics, opgericht in 2002, is er daar één van. Binnen het Meeus concern is H&B Logistics dé specialist in het verwerken van grote volumes en de regiefunctie bij alle daarbij behorende logistieke processen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hettransportbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hartog en Bikker Den
Azewijnseweg 1/7
4214KC Vuren

+31 (0)183 658800

Links

Website

Deel deze pagina

Hartog+en+Bikker+Den img