Rijnart Int Transport

Rijnart Int Transport

Rijnart Internationaal Transport BV is opgericht in 1939. De sfeer van het familiebedrijf is nog steeds aanwezig waardoor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Door een mix van jarenlange ervaring en een jong dynamisch managementteam zijn er korte en daadkrachtige lijnen met de bestaande klanten. Hierdoor heeft Rijnart diverse oplossingen ontwikkeld voor de logistieke problemen van haar klanten.

Door een nuchtere en heldere kijk op de complexiteit van de logistieke wereld zijn wij in staat om alert te anticiperen op ontwikkelingen in de markt.

Momenteel beschikt het bedrijf over een uitgebreid wagenpark, 12.000 m2 opslagruimte en een uitgebreid netwerk door geheel Europa voor groupagezendingen.

Het hoofdkantoor van RIT is gevestigd in Roosendaal aan de Neutronweg 2. Daarnaast zijn er twee dochterondernemingen, 1 in Polen in Pila en 1 in Duitsland in Eisenh├╝ttenstadt.

De Centrale planning en aansturing van het wagenpark vindt plaats in Roosendaal, daarbij ondersteund door haar planning in Polen en Duitsland.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hettransportbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Rijnart Int Transport
Neutronweg 2
4706PL Roosendaal

+31 (0)165 537943

Deel deze pagina

Rijnart+Int+Transport img