GC De Bot Logistics BVGesloten op zondag

Toon openingstijden

transportbedrijven - GC De Bot Logistics BV - kaartoverzicht

GC De Bot Logistics BV

Een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de logistiek
De liefde voor de logistieke sector werd ons met de paplepel ingegoten. In 1903 startte onze grootvader Gijsbertus de Bot een zand- en grindhandel aan de Westelijke Havendijk te Roosendaal (NB), genaamd GC de Bot en ZN. Zijn enthousiasme voor transport en logistiek werkte aanstekelijk, en hij bracht zijn passie en visie over op de volgende generaties. Het bedrijf bleef binnen de familie, en inmiddels is de vierde generatie De Bot aan het roer bij G&C Logistics. Door onze jarenlange ervaring in de transportsector zijn wij uitgegroeid tot de expert bij uitstek wanneer het aankomt op passende oplossingen voor allerhande logistieke kwesties. Vertrouw op onze deskundigheid en profiteer van onze optimale, flexibele en persoonlijke dienstverlening.

 

G&C Logistics, uw ideale partner in de logistiek
Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren firma die u kan bijstaan met uw logistieke vraagstukken en probleemloos uw internationaal transport kan verzorgen? Dan heeft u in G&C Logistics uw perfecte partner in de logistiek gevonden. Wij distribueren al uw zendingen, zowel binnen Europa als naar de rest van de wereld, en bieden onder meer wegtransport, zeevracht, luchtvracht en intermodaal transport aan. Wat de bestemming ook is, G&C Logistics zorgt ervoor dat u op uw beide oren kunt slapen en dat uw zending veiling en snel zijn destinatie bereikt.

De service en de innovatieve oplossingen van G&C Logistics
Kiest u voor een transport via G&C Logistics, dan mag u steeds rekenen op onze uitstekende service. G&C Logistics regelt het volledige transport van A tot Z, zodat u moeiteloos en onbezorgd uw product aan ons kunt toevertrouwen.
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunnen wij overal en te allen tijde uw goederen komen ophalen. Wij komen langs wanneer het u past. Over de afmetingen van uw goederen hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Geen enkele zending is voor ons te groot of te klein.
Omdat elke zending anders is en om specifieke vervoerseisen vraagt, biedt G&C Logistics u steeds een innovatieve logistieke totaaloplossing op maat aan. Uw wensen zijn immers uniek. Wij bekijken samen met u of uw zending nu het best gedistribueerd wordt door middel van een wegtransport, of beter wordt verscheept via zee- of luchtvracht. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wenst u bijvoorbeeld iets te transporteren binnen Europa, dan zorgen we er middels dagelijkse lijndiensten voor dat uw zending vlot op de juiste bestemming is, maar ook voor een vrachtverscheping naar de rest van de wereld mag u erop vertrouwen dat ons ruime, internationale en zeer competente netwerk alles in goede banen zal leiden. Uw goederen zijn bovendien tijdens het gehele transport automatisch verzekerd.
Waar uw vracht ook naartoe moet, G&C Logistics garandeert dat het hele proces op rolletjes zal verlopen. Werkelijk geen enkele bestemming is ons te ver. Ons motto is niet voor niets: “Wie tot 10 kan tellen, kan G&C De Bot bellen”.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdag8.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
“Wie tot 10 kan tellen, kan G&C De Bot bellen”.
Beantwoorden  • 

Adres- en contactgegevens

GC De Bot Logistics BV
Kade 55A
4703 GC Roosendaal

+31 +31-165-396879
info@gc-logistics.com

KvK

Nummer
20139597

Status
Actief

Links

Website

Deel deze pagina

GC+De+Bot+Logistics+BV img