Mertens Transport

Mertens Transport

VAN SANTEN SINDS 1930: Ruim 80 jaar ervaring!

Opgericht in 1930 als J. van Santen Autotransport begon de grondlegger Jan van Santen sr. met vervoer van en handel in zand, grint, gus-en duinzand. Het bedrijf kwam aan het rollen met de eerste kiepwagen. Vervoer van kolen en puin voor aannemers in Haarlem en omstreken was een andere activiteit.

Na de oorlog, de jaren van de opbouw, werd begonnen met grondwerk. Het graven van bouwputten en het aanleggen van rioleringen was goed te combineren met het transportbedrijf.

In de jaren ’60 ging het roer om. Het aannemerswerk werd stopgezet. Het transport verschoof naar staal, kranen en machines. Het bleek een impuls voor verdere groei. In jaren ’70 werd uitgebreid met kraanverhuur, montage van staalconstructies en het verhuur van interne transportmiddelen.

In de jaren ’90 werd Mertens Transport uit Roermond aan de groep toegevoegd. In 2009 werd het familiebedrijf van Elk Transport uit Haarlem overgenomen. In 2010 werden alle activiteiten van J. Verbeek Transport en Kraanverhuur B.V. toegevoegd. In januari 2013 werden de kraanactiviteiten van De Koker uit Hoofddorp overgenomen. Nu is de Van Santen Groep een onderneming met ruim 90 vakkundige medewerkers.

De diverse bedrijven binnen de Van Santen Groep zijn al jarenlang betrouwbare partners die uw intern en extern transport, zowel horizontaal als verticaal volledig uit handen kunnen nemen. Wij beschikken over diverse disciplines zoals transport, kraanverhuur en intern transport binnen onze groep.

Heeft u belangstelling voor samenwerking, een specifieke vraag of wilt u meer weten over projecten van één van de Van Santen bedrijven, kijk dan op de adrespagina of neem direct contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Mertens Transport

  • Hijswerkzaamheden
  • Montage
  • Verhuizen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hettransportbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Mertens Transport
Metaalweg 8
6045JB Roermond

+31 (0)475 327946

Deel deze pagina

Mertens+Transport img