Markus Transport Achterberg

Markus Transport Achterberg

Welkom op de webpagina van Markus Transport Achterberg op hettransportbedrijf.nl - de beste transportbedrijven website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Wat een klootzakken. De locatie Rheden (bible belt) is geen garantie op eerlijkheid. 8 uur te laat op een rit van 600kms naar Hoogeveen en de machine verplaatst en beschadigd. Mijd deze hufters als de pest!! Bericht en rit van vandaag 25-6-2020. Ik ga dit op alle transportsites posten. Klootzakken!!!
Beantwoorden  • 
hufterig weggedrag waarbij ik heden rond 18.00 uur door de bestuurder van de vrachtwagen van dit bedrijf met kenteken van de weg wordt gedrukt op de rotonde vanaf de rondweg oost Veenendaal naar de Cuneraweg richting Rhenen. Als u van transportdiensten gebruik wil maken zonder mensenlevens op voorhand in gevaar te brengen zou ik dit bedrijf mijden. Op een andere website wordt de weggedrag al vaker gemeld door een collega van deze chauffeur
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hettransportbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Markus Transport Achterberg
Boslandweg 31
3911VD Rhenen

+31 (0)317 618106

Links

Website
-

Deel deze pagina

Markus+Transport+Achterberg img