Moeijes Transport Jan

Moeijes Transport Jan

Jan Moeijes Transport in Nibbixwoud is al jaren een solide partner in transport. Niet alleen zorgt hij dat zijn medewerkers uw producten van A naar B brengen, dit gebeurt met de grootst mogelijke zorg. Alle goederen worden onder de Hygiënecode transport vervoerd.

Alle auto’s zijn uitgerust met een GPS systeem, zodat ten alle tijden bekend is waar uw product zich bevindt. Het bevordert tevens de efficiency, de wachturen worden zoveel mogelijk beperkt en de planning kan ten alle tijden aangepast worden.

Jan Moeijes Transport is gespecialiseerd in geconditioneerd transport en het vervoeren van agrarische producten.

De schuifzeilenwagens zijn allemaal voorzien van een geïsoleerd dak. Hierdoor hebben weersinvloeden minder vat op uw producten. ’s Winters beschermt het gewassen tegen bevriezing, wat schade aan uw producten voorkomt.

Al in 1917 startte de eerste generatie Jan Moeijes met het melkbussenvervoer van de boeren naar de melkfabriek. Deze transportonderneming werd uitgebreid van zuivel naar veilingvervoer van groenten en fruit. De liefde voor transport ging over van vader op zoon tot in 1992 Jan Moeijes (IV) Jan Moeijes Transport oprichtte. Met zijn bedrijfsmotto “Je moet doen wat je de klant belooft” wist hij een kring van tevreden klanten aan zich te binden. Service en klantvriendelijkheid staan binnen het bedrijf op nummer 1. Met een team van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers zorgt Jan Moeijes dagelijks voor het transport van de meest uiteenlopende producten.

Jan Moeijes transport beschikt over een wagenpark van MAN trucks met geïsoleerde zeilenwagens of koelwagens voor geconditioneerd transport. Hierdoor zijn we in staat om een grote diversiteit aan goederen te vervoeren. Alle goederen worden vervoerd onder de hygiënecode transport.

LZV
Met het oog op de toekomst heeft Jan Moeijes een Lang Zwaar Voertuig (LZV) laten bouwen, met de LZV kunnen meer pallets worden meegenomen per rit. Dit vermindert het aantal vrachtwagens op de weg, wat gunstiger is voor het milieu en de druk op het wegennet. Uiteraard is er voldoende gekwalificeerd personeel om dit relatief nieuwe voertuig veilig te besturen. De LZV kan 53 europallets of 42 blokpallets geconditioneerd vervoeren.

U kunt bij het kopje “offerte” informeren naar de mogelijkheden en tarieven voor uw transportopdracht. Uiteraard kunt u ook direct telefonisch contact opnemen om uw wensen te overleggen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hettransportbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Moeijes Transport Jan
Overspoor 43
1688JH Nibbixwoud

+31 (0)229 574435

Deel deze pagina

Moeijes+Transport+Jan img