Wijsen LogisticsGesloten op zondag

Toon openingstijden

transportbedrijven - Wijsen Logistics - kaartoverzicht

Wijsen Logistics

Wijsen Logistics is een bloeiende onderneming met ruim veertig vaste werknemers.

Het bedrijf is in een halve eeuw uitgegroeid van lokaal vervoerder tot een internationaal opererend bedrijf met 42 moderne vrachtwagencombinaties. In vestigingsplaats Maastricht beschikt Wijsen bovendien over 5500 vierkante meter overdekte ruimte voor warehousing.

In een sterk concurrerende markt heeft Wijsen Logistics zich gespecialiseerd in transporten naar Zwitserland. Dagelijks zijn combinaties op weg om een lijndienst tussen de Benelux en Zwitserland te onderhouden. Op deze route wordt tevens voor diverse klanten gelost en geladen in de Elzas en Zuid-Duitsland (Schwarzwald).

De centrale ligging, de uitstekende aansluitingen op auto- en waterwegen en de directe nabijheid van twee internationale luchthavens geven Wijsen Logistics een grote actieradius. De planners zijn 24 uur per dag bereikbaar. Flexibiliteit, service en meedenken met de klant zijn de sleutelbegrippen in onze onderneming. Of het nu gaat om één enkel pakje of een complete lading van 24 ton.

Wijsen Logistics is gespecialiseerd in transporten van en naar Zwitserland, maar ook uitstekend thuis in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Scandinavië, Italië en Spanje.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.30
maandag8.30 - 18.30
dinsdag8.30 - 17.30
woensdag8.30 - 17.30
donderdag8.30 - 17.30
vrijdag8.30 - 17.30
zaterdag9.00 - 14.00
zondag-

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hettransportbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Wijsen Logistics
Slagmolen 1
6229PP Maastricht

+31 (0)43 6049600

Links

Website

Deel deze pagina

Wijsen+Logistics img