OPZEELAND Transport

OPZEELAND Transport

Opzeeland Transport richt zich met name op het verzorgen van transporten voor vaste opdrachtgevers. Alle auto’s uit het wagenpark zijn uitgerust met boordcomputers en navigatie systemen.

Ongeveer de helft van het wagenpark is uitgerust voor transporten in het container vervoer. De trailers zijn geschikt voor 20 ft, 30 ft, 40 ft en 45 ft containers. Dit kunnen zowel zogenaamde hi-cub als flat containers zijn.

Voor een aantal klanten verzorgt Opzeeland Transport grossiers en winkeldistributie. Dit geschiedt met wagens voorzien van stuurassen en laad/losklep.

Ladingen die met flats vervoerd worden, zijn bijvoorbeeld staalconstructies, lengtes houtelementen, grote machines, maar ook betonelementen voor de bouw. Doordat er zeetransport aangekoppeld is, vergt de stuwage bijzondere aandacht.
De transporten met de flat is een specialisme dat binnen het bedrijf al 20 jaar door vakkundige chauffeurs verzorgd wordt.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hettransportbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

OPZEELAND Transport
Fokkershoek 10
5473VD Heeswijk-Dinther

+31 (0)413 291743

Deel deze pagina

OPZEELAND+Transport img