Koeriers B En

Koeriers B En


B&M Koeriers, uw logistieke dienstverlener uit het centraal gelegen Ede kan u een totaalpakket aan diensten bieden, waardoor u zeker bent van een flexibele en kwalitatief perfecte afwikkeling. Om elke productsoort, groot of klein, passen wij het juiste vervoermiddel. Van kwetsbare diepvriesproducten of kostbare apparatuur tot gevaarlijke ADR-stoffen, in bestelauto tot vrachtwagen. Een goed onderhouden wagenpark en professionele en vriendelijke chauffeurs zijn uw garantie voor een snelle, accurate en veilige aflevering.

B&M Koeriers biedt een breed totaalpakket aan vervoers-mogelijkheden. Het wagenpark, bestaande uit ruim 20 auto’s, varieert van een bestelauto tot een trekker met oplegger. Een derde van het wagenpark is geschikt voor geconditioneerd vervoer. Voor elke productsoort heeft B&M Koeriers het juiste vervoermiddel beschikbaar. Van een envelop met belangrijke documenten of temperatuurgevoelige zuivelproducten tot 20 pallets met kostbare apparatuur.
Producten worden niet alleen binnen Nederland, maar indien gewenst, in heel Europa bezorgd.

Daarnaast staat Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) bij B&M Koeriers hoog in het vaandel. Door de aanschaf van bedrijfswagens die op milieuvriendelijke brandstof uw goederen vervoeren, probeert B&M Koeriers een steentje bij te dragen aan een beter milieu.

B&M Koeriers is gespecialiseerd in het vervoer van gekoelde, diepgevroren of andere temperatuurge-voelige producten binnen Nederland en Europa.

Onze auto's zijn uitgerust met de modernste tech-nieken om uw product in optimale conditie te houden.

Al het geconditioneerde vervoer vindt plaats volgens de HACCP-normen.

B&M Koeriers biedt u de ruimte tot op- en overslag van uw producten in een goed geïsoleerde, verwarmde en beveiligde bedrijfshal. Er is ruimte voor zo’n 2500 palletplaatsen.
Dé oplossing voor uw ruimteprobleem zonder dat uw serviceverlening daaronder lijdt.

Vanuit het centraal gelegen Ede worden uw goederen perfect op tijd afgeleverd, op afroep of op termijn.
B&M Koeriers biedt u extra diensten waardoor er altijd een flexibele oplossing voorhanden is. Zo kunt u een (vrachtwagen)chauffeur inhuren of uw ritplanning door ons laten verzorgen.

Een andere innovatieve tak van logistieke dienstverlening is de montage of installatie van o.a. IT-apparatuur op beurzen of evenementen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hettransportbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Koeriers B En
Kryptonstraat 6
6718WR Ede

+31 (0)318 712506

Deel deze pagina

Koeriers+B+En img