Vries Transportbedrijf

Vries Transportbedrijf

Matrix b.v. is in 1989 van start gegaan met één wagen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd transportbedrijf. Met het modernste wagenpark vervoeren wij een grote verscheidenheid aan producten door Nederland en de rest van Europa. Voor vele transportvormen, zoals transport van zware en volumineuze ladingen, machinevervoer en groupagevervoer, kunt u terecht bij Matrix.


Tevens kunnen wij u sinds de overname van de Vries Marum b.v. met tanktransport van dienst zijn. Naast eerder genoemde activiteiten houdt Matrix zich bezig met de op- en overslag van goederen, waarbij u zowel aan overdekte als aan open opslag moet denken en de verhuur van heftrucks en andere machines.

Voor al deze werkzaamheden heeft Matrix kundige en representatieve medewerkers in dienst. Zelfstandige mensen die van aanpakken weten, én weten waar ze mee bezig zijn. Onze chauffeurs beschikken over alle diploma's die vereist zijn voor het vervoer van levensmiddelen en gevaarlijke stoffen, spreken hun talen, kennen feilloos de weg door Europa en zijn tot in de puntjes uitgerust.

Ook de monteurs van Matrix zijn tot in de finesses opgeleid en voorzien van goed materiaal en gereedschap.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hettransportbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Vries Transportbedrijf
Belkmerweg 16
1754GA Burgerbrug

+31 (0)226 390087

Deel deze pagina

Vries+Transportbedrijf img