Santbergen Rolcontainers

Santbergen Rolcontainers

Santbergen Rolcontainers is sinds 1994 actief op het terrein van rolcontainers en houdt zich bezig met productie, reparatie, modificatie, identificatie, onderhoud verhuur en opslag van alle typen rolcontainers en andere logistieke middelen.

In vele branches is Santbergen Rolcontainers een begrip geworden. Als familiebedrijf staat Santbergen Rolcontainers voor service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Omdat we ons van begin af aan gespecialiseerd hebben in rolcontainers hebben we inmiddels een gedegen know-how weten op te bouwen, waardoor we elk probleem op rolcontainergebied kunnen oplossen. Ook Innovatie staat hoog in het vaandel, regelmatig worden nieuwe rolcontainers ontwikkeld of aangepast voor specifieke gebruikers.

Santbergen Rolcontainers beschikt over een eigen productieafdeling met deskundig personeel, waardoor u altijd een 100% Hollands hoogwaardig kwaliteitsproduct krijgt. Onze rolcontainers zijn te vinden bij prominente bedrijven in heel Nederland, onder meer bij postbezorgingsbedrijven, retail en bierproducenten. Tevens zijn we actief op de buitenlandse markt.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hettransportbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Santbergen Rolcontainers
Rudonk 4
4824AJ Breda

+31 (0)76 5878061

Deel deze pagina

Santbergen+Rolcontainers img