DPD Pakketservice Rotterdam

Gesloten op dinsdag

Toon openingstijden

transportbedrijven - DPD Pakketservice Rotterdam - kaartoverzicht

DPD Pakketservice Rotterdam

Welkom op de webpagina van DPD Pakketservice Rotterdam op hettransportbedrijf.nl - de beste transportbedrijven website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Openingstijden

Gesloten
Opent za 30 oct om 9.30
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdag9.30 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Profielafbeelding anouska hunck

  1 

Eerst wordt mijn pakket niet bezorgd omdat het adres het onbekend is.. gewoon huisadres... dan bel ik en zeg dat het bij de buren afgeleverd kan worden. Wordt het bij een afhaalpunt gebracht omdat ik niet thuis ben, die niet eens in mijn buurt is...

3 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Ik had een bestelling geplaatst wat uit 2 pakketten bestond. 1 pakket hebben ze over de schutting gegooid bij de buren in de tuin. Ik had de afleverdatum veranderd naar een andere dag maar helaas. Het andere pakket is 5 dagen later afgeleverd. Ik heb 20 x naar de klantenservice gebeld en heb hem diverse malen een half uur over laten gaan. Alle medewerkers waren bezet een ogenblik geduld klonk het . Helaas niemand aan de telefoon en zelfs niet bij het 0900 nummer a 0,50 eurocent per minuut.
De track & tracé klopt ook niks van.Echt asociaal zowel de klantenservice als de bezorger. DPD hoef ik niet meer aan de deur.
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding g.c. v.d.ven
G.C. v.d.Ven
1 jaar geleden
wat een bedrijf de mensen helpen je gewoon niet , niet bereik baar of je krijg een mail dat je binnen 24 uur een mail krijg, maar die krijg je niet , had pakket van Bol.com , moest eruit gehaald worden , nee hoor word gewoon bezorgd en dan nog de bezorger belt aan en loopt gelijk weg , geen corona afstand maar naar zijn auto, met veel geschreeuw heeft het toch mee terug genomen, maar wat schets mijn verbazing , word vandaag weer bezorgd, het is besteld door fraudeur, maar door de laksheid van DPD, heeft de fraudeur gewoon vrij spel, je kan niemand bereiken en zoek het maar uit, dezelfde mededeling bij email, je krijg binnen 24 uur bericht , nou echt niet.DPD een echte AFRADER
Beantwoorden  • 
wat een klote bedrijf de mensen en het bedrijf zijn niet goed. denken om snel geld te verdienen ze blijven het maar doen
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding floor
floor
4 jaar geleden
Ik heb 14 euro extra betaald om gister mijn pakket geleverd te krijgen en krijg melding soteerfout??
Beantwoorden  • 
Zoals ik heb ondervonden heeft dpd totaal geen klantenbinding en zijn bezorgingen voor dit bedrijf alles behalve serieus te noemen.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hettransportbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

DPD Pakketservice Rotterdam
Celsiusstraat 2/6
2652XT Berkel en Rodenrijs

+31 (0)10 2669100

Links

Website

Deel deze pagina

DPD+Pakketservice+Rotterdam img