Qibus

Qibus

Onze visie op transport: de klant staat centraal

Qibus is een internationaal koel- en vriestransport bedrijf met een aangeboren passie voor dienstverlening willen we u compleet ontzorgen. Dit doen we door u flexibiliteit en transparantie te bieden wanneer wij uw koel- en diepvriestransport u uit handen nemen.

Wij zijn graag
uw partner in
Geconditioneerd transport met eigen trailer of met uw trailer

Qibus Logistics is dé oplossing op het gebied van transport; zowel geconditioneerd als niet temperatuur gecontroleerd. Onze specialiteit is flexibiliteit. Hierbij kunt u onder andere denken aan koel en vriestransport, maar ook aan palletttransport. In ieder opzicht van het transport leveren wij maatwerk.

Voor onze dienstverlening als transportbedrijf hanteren wij drie speerpunten die wij als fundamenteel zien: flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.


Gekoeld, diepvries of juist verwarmd transport?

Producten moeten iedere keer op tijd afgeleverd worden. Om de temperatuur, hygiëne en kwaliteit van uw transport te waarborgen, moeten de voertuigen die onderdeel uitmaken van een koelketen welke in perfecte conditie verkeert. Daarom maken wij als koeltransporteur gebruik van een koeler die voldoet aan de hoogste eisen. Deze is ingericht volgens HACCP en FRC/ ATP-richtlijnen. Wij kunnen het transport en de temperatuur altijd achterhalen, dankzij een boardcomputersysteem.
Wij beschikken over een koelwagen van 2.70 hoog. Deze is dan ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bloemen, planten en verse groenten en fruit

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Adres- en contactgegevens

KvK

Nummer
67956521

Status
Actief

Links

Website

Overig
Facebook

Deel deze pagina

Qibus img